LEVI'S ŠORTI 501 93 SHORTS

34,99 (ar PVN)

Bezmaksas piegāde no 50 EUR

Paredzamais piegādes laiks: piegāde 2-6 darba dienu laikā no dienas, kurā Klientam tika nosūtīts apstiprinājums

Prece nav pieejama

Ja prece atkal būs pieejama, mēs Tev nosūtīsim e-pasta ziņojumu.

30 Paziņot man
31 Paziņot man
32 Paziņot man
33 Paziņot man
34 Paziņot man
36 Paziņot man
Izmēru tabula

Preces kods 852210024

Kategorijas Šorti

Vīriešiem

2022. gada pavasara-vasaras tendencēs dominē ne tikai krāsas, bet arī denim! Džinsi un T-krekls ir salikums, kas uz ielām valda jau gadu desmitiem! Vai esi parastu, vienkāršu, bāzes tērpu cienītājs, kas ieturēti normcore stilā? Izvēlies Levi's bikses. Kulta piegriezums ar taisnām kājām ir piemērots visam un labi izskatās uz katra auguma. Pateicoties cilpām uz jostas, modelis labāk pieguļ viduklim. Funkcionalitāti uzlabo kabatas, kurās var ielikt nepieciešamās lietas. Priekšrocība ir arī gaisu caurlaidīgais audums, kas ir lieliski piemērots vasarai un sniedz tādu sajūtu itkā būtu otrā ādas kārta. Identificējošais elements - plāksteris „Two Horse Pull” - lieliski savieno visu kopā. Džinsu haips aizsākās 70. gados, un kopš tā laika tā ir modē katru gadu! Ļauj sevi pārliecināt!

  • Materiāls: 99% kokvilna, 1% elastāns

Attēlā redzamā modeļa augums ir 180 cm, uzvilktā izstrādājuma izmērs 32.


It’s a match! Apskati, ar ko var apvienot šo preci - iedvesmojies no fotogrāfijās redzamā outfita vai no tā, ko atradīsi savā garderobē.

Kurjers

Ar karti saņemot preci

Apmaksā tiešsaistē

Paziņot man par pieejamību

Ja prece atkal būs pieejama, mēs Tev nosūtīsim e-pasta ziņojumu.

enp.base.product.notify.choose.size
920620887

enp.base.product.notify.header.success

enp.base.product.notify.text.success

[script]// First we get the viewport height and we multiple it by 1% to get a value for a vh unitlet vh = window.innerHeight * 0.01;// Then we set the value in the --vh custom property to the root of the documentdocument.documentElement.style.setProperty('--vh', `${vh}px`);window.addEventListener('resize', () => { // We execute the same script as before let vh = window.innerHeight * 0.01; document.documentElement.style.setProperty('--vh', `${vh}px`);});[/script]